Kiropraktor nær Egtved

Hvis du har brug for en kiropraktor nær ved Egtved, så kan du få kiropraktisk behandling i klinikken Kirobalance i Kolding.

I vores kiropraktiske klinik nær Egtved finder du de dygtige kiropraktorer Mette Bidstrup og Roar Drewsen-Meier, som begge har årelang erfaring med forskelligartede, kiropraktiske problemstillinger.

Har du låsninger i dine led, spændinger i nakken, eller har du andre lidelser, så tag kontakt til os, og så afhjælper vi problemet. Vores speciale er at hjælpe med en bred vifte af behandlinger indenfor diverse kiropraktiske problematikker.

Ring til os på: 53 64 00 00, hvis du har spørgsmål, eller book en konsultation her på siden.

Få behandling af en erfaren kiropraktor tæt på Egtved

Hos Kirobalance tæt på Egtved kan du få en række omfattende kiropraktiske behandlinger, som er designet til at forbedre dit helbred og velvære.

Har du smerter i muskler og led, så kan vores behandlinger hjælpe med at lindre smerterne samt genoprette din bevægelighed og balance. Vi har stor erfaring med blandt andet at afhjælpe rygsmerter, hovedpine, bækken smerter og muskuloskeletale problemer.

Vi tilbyder også rehabilitering for sports- og arbejdsrelaterede skader og fokuserer på at fremme hurtig og effektiv heling. Vores holistiske tilgang til kiropraktik sikrer, at vi ikke kun behandler symptomerne, men også identificerer og retter årsagen til dine smerter.

Kiropraktor Egtved

Kiropraktor Egtved: Sådan foregår et besøg i klinikken

Når du kommer til den første aftale i klinikken, så foregår det typisk som beskrevet forneden:

  • Først tager vi en snak om dine symptomer, og hvordan de påvirker dig.
  • Vi finder ud af, hvordan og hvornår disse problemer er opstået, samt hvilke begrænsninger du oplever i din dagligdag.
  • Som del af denne samtale, spørger vi også ind til dit generelle helbred for at vurdere, om dine symptomer kan være relateret til andre sundhedsmæssige forhold eller sygdom.
  • Derefter udfører vi en omfattende fysisk undersøgelse, hvor vi vurderer din krops funktionalitet og din krops reaktion på forskellige bevægelser og tryk. Er der tegn på, at nerverne i dine arme, ben eller dit hoved kan være påvirket, undersøger vi også dette. Efter behov kan vi også måle dit blodtryk samt foretage en ultralydsscanning.

Baseret på konsultationen udarbejder din behandler en skræddersyet plan til dig for, hvordan dine symptomer kan afhjælpes – hvis ikke de kan ordnes med det samme under konsultationen.

Kom nemt fra Egtved til klinikken

Der er flere måder, hvorpå du kan komme fra Egtved til vores klinik, Kirobalance, på vores adresse Olaf Ryes Gade 7N i Kolding.

Med bil

Den mest direkte og hurtige måde at komme fra Egtved til Kolding på er ved at køre i bil. Du kan tage Egtvedvej gennem Vester Nebel. Når du er kommet ind i Kolding, kan du ved Storcenteret dreje til højre ned ad Vejlevej og følge vejen, til den går over i Tøndervej.

Herefter kan du dreje til højre op ad vejen Seest Bakke og så til højre igen ad Konstantin Hansens Vej, til du når Olaf Ryes Gade.

Ruten er cirka 20-25 km og tager omkring 20-30 minutter, afhængigt af trafikken.

Med bus

Du kan let komme til klinikken med bus 166, der kører mellem Egtved og Kolding. Stå på bussen på Egtvej Søndergade og stå af igen ved Buen V Kolding Å. Herefter skal du gå til klinikken, hvilket kan tage 10-15 minutter. Rejsetiden varierer, men det tager normalt omkring 45 minutter.

Kontakt os i dag

Du er meget velkommen til at kontakte os i dag ved at ringe til os på: 53 64 00 00 ved spørgsmål. Du kan også booke en tid med det samme via linket på siden her og så vælge et ledigt tidspunkt fra listen, som passer dig. Vi glæder os til at se dig i klinikken!