Undersøgelse

Undersøgelse, information, behandling og vejledning

Du bliver mødt med nærvær og empati, og får en grundig undersøgelse. Sammen finder vi årsagen til, at du har ondt eller ikke kan bevæge dig som du ønsker.

Det kan være vigtigt at undersøge andre steder end dér, hvor smerten sidder. Har du fx ondt i hoften, vil det ofte være en god ide også at tjekke for ubalancer i lænd, knæ og fod.

 

Grunde til at få en kiropraktisk undersøgelse

Der er mange forskellige årsager til, at du kan have brug for en kiropraktisk undersøgelse. En af de mest almindelige årsager er vedvarende smerter i ryg, nakke eller led. Disse smerter kan opstå som følge af dårlig kropsholdning, gentagne bevægelser, skader eller overbelastning.

Din kiropraktor kan hjælpe med at identificere kilden til smerterne og udvikle en behandlingsplan, der lindrer ubehaget.

En anden årsag til at opsøge en behandler kan være hovedpine eller migræne. Nogle typer af hovedpine kan være forbundet med spændinger i nakken eller rygsøjlen, og en kiropraktisk justering kan reducere hyppigheden og intensiteten af disse smerter.

Hvis du oplever nedsat bevægelighed eller stivhed i led, kan en kiropraktisk undersøgelse være nødvendig. Dette kan skyldes alder, slidgigt eller skader, og vi kan hjælpe med at genoprette normal bevægelighed gennem specifikke teknikker.

Endelig kan sportsfolk og personer, der er fysisk aktive, have gavn af regelmæssige kiropraktiske undersøgelser for at forebygge skader og optimere deres ydeevne. Her identificerer vi ubalancer i kroppen og korrigerer dem, før de udvikler sig til mere alvorlige problemer.

En kiropraktisk undersøgelse er derfor nyttig for at opretholde en sund krop og forebygge fremtidige smerter.