Albue / arm

Behandling af smerter i albue og arm

Du har sikkert om hørt om tennisalbue, musearm eller golfalbue. Det kan give smerter i eller omkring albuen. Selvom smerter i albuen kan opstå pludseligt, er der oftere tale om længerevarende overbelastning.

Smerten kan også skyldes ubalancer i nakke, skulder eller håndled. Smerte i armen kan også skyldes diskusprolaps, det er derfor vigtigt at undersøgelsen også kan af- eller bekræfte hvis der er mistanke om diskusprolaps.

 

Sådan behandler kiropraktoren smerter i albue og arm

Udover tennisalbue, museskader og golfalbue, så kan problemer i albue og arm også skyldes karpaltunnelsyndrom samt forskellige nervelidelser, der kan medføre smerter, følelsesløshed og nedsat funktion i armen.

Karpaltunnelsyndrom skyldes kompression af median nerven ved håndleddet, hvilket kan resultere i smerter, prikken og svaghed i både hånd og fingre. Dette ses ofte hos personer, der udfører gentagne håndbevægelser eller arbejder med vibrerende værktøj.

Behandlingen hos en af Kirobalances erfarne kiropraktorer kan omfatte en kombination af ledjusteringer, der forbedrer bevægeligheden i din albue og skulder samt behandling af blødt væv for at reducere muskelspændinger og inflammation.

Udstrækningsøvelser og specifikke styrkeøvelser kan også indgå i behandlingen for at genoprette balancen og styrke i de berørte områder.

Derudover kan behandlingen inkludere, at din kiropraktor rådgiver dig om ergonomiske ændringer i dine daglige aktiviteter og arbejdsstillinger for at forebygge tilbagevendende problemer.

Målet med behandlingen er at dine smerter bliver reduceret, samt at du får genoprettet normal kropsfunktion og heling.