Nakkesmerter

Behandling af nakkesmerter i Kolding

Nakkesmerter er meget hyppige. Det skyldes ofte en kombination af muskelspændinger og ubalance/låsning i rygsøjlens led. Smerten kan være pludseligt opstået, og mange har fået at vide, at de har facetledssyndrom eller hold i nakken.

Du kan også have haft nakkespændinger/-smerter i lang tid. Det kan være af stor betydning at arbejde med din holdning, arbejdsstillinger eller måske endda, hvordan du trækker vejret.

 

Sådan foregår behandlingen typisk

Kiropraktisk behandling af nakkesmerter begynder typisk med en grundig vurdering af din sygehistorie. Vi spørger ind til dine symptomer, mulige tidligere skader samt din livsstil, som eventuelt kan påvirke din nakkes helbred.

Herefter udfører vi så typisk en fysisk undersøgelse, hvor vi vurderer din nakkes bevægelighed, muskelspænding og eventuelle ømme punkter.

Selve behandlingen fokuserer på at genoprette bevægeligheden i nakkens led og reducere muskelspændinger. Efter behov kan vi udføre specifikke og altid kontrollerede tryk på din nakken og øvre rygsøjle.

Disse justeringer har til formål at mindske eventuel nerveirritation, øge blodcirkulationen og genoprette den naturlige balance i din krop, hvilket kan reducere smerte og forbedre din nakkes funktionsevne.

Ud over disse justeringerne kan behandlingen inkludere behandling af dine muskler, sener og væv gennem massage eller strækøvelser, der hjælper med at løsne spændte muskler og forbedre fleksibiliteten.

Vores kiropraktisk behandling af dine nakkesmerter er altid skånsom og sikker. Som autoriserede kiropraktorer tager vi altid hensyn til dine individuelle behov og din helbredstilstand i forbindelse med behandlingen.