Knæ

Behandling af knæskader

Knæet kan ved vrid eller slag blive udsat for meget store kraftpåvirkninger. Det kan give skade på menisk, ledbånd eller muskler. Knæsmerter kan også opstå snigende ved fx løb eller gentagne belastninger.

Det er vigtigt som en del af undersøgelsen også at lave en god analyse af bevægemønsteret i benene. Ubalancer/låsninger i foden er ofte en medvirkende årsag til knæsmerter eller ligefrem meniskskader, fordi knæet forsøger at kompensere for den manglende smidighed i foden.

 

Undersøgelse og behandling af knæskader

Har du ondt i eller omkring knæet og har brug for kiropraktisk behandling, så tilbyder vi en grundig undersøgelse og behandling af knæskader. Knæet er et komplekst led, som er sårbart over for både akutte skader og overbelastning, og derfor kræver det en præcis diagnose og målrettet behandling.

Undersøgelse af dine knæskader

Når du kommer til os med knæproblemer, starter vi med en grundig gennemgang af din sygehistorie og eventuelle tidligere skader. Vi foretager derefter en fysisk undersøgelse, hvor vi tester knæets bevægelighed, stabilitet og styrke.

Afhængigt af skadens omfang kan vi også anbefale yderligere billeddiagnostiske undersøgelser såsom røntgen eller MR-scanning for at få en mere detaljeret forståelse af problemet.

Behandling af knæskaderne

Behandling af knæskader er skræddersyet til din specifikke problematik. Vi anvender en kombination af kiropraktiske justeringer, ledmobilisering og bløddelsbehandling for at lindre smerter og genoprette normal funktion i knæet.

Derudover lægger vi også en plan for genoptræning, der inkluderer specifikke øvelser til at styrke musklerne omkring knæet og forbedre stabiliteten. Målet er ikke kun at behandle smerten, men også at forebygge fremtidige skader og forbedre din livskvalitet.