Ultralydsscanning

Få udført ultralydsscanning

Vi udfører ultralydsscanning. Det kan udføres ved første besøg. Den moderne undersøgelse giver værdifuld viden, så du hurtigere og mere sikkert kommer i mål.

Ultralydsscanning er velegnet ved mistanke om hælspore, overbelastet achillessene, meniskskade i knæet, seneskader eller hævet slimsæk i skulderleddet, tennisalbue mv. Den kan også afsløre om der er hævelse inde i selve leddet. Med denne specialiserede undersøgelse kan vi sammen lægge en mere præcis behandlingsplan. Undersøgelsen giver en mere kvalificeret vurdering af hvornår du kan genoptage dit normale arbejde eller træning på normalt niveau.

 

Hvad er ultralydsscanning?

Ultralydsscanning er en avanceret medicinsk billedteknologi, der anvender højfrekvente lydbølger til at skabe billeder af kroppens indre strukturer i realtid. Som kiropraktorer bruger vi ultralydsscanning til at visualisere og evaluere muskler, sener, ledbånd og led.

Ved hjælp af ultralyd kan vi præcist identificere patologier såsom muskelskader, inflammation, væskeansamlinger og andre problemer, som kan være svære at opdage med traditionelle metoder som røntgen eller MR-scanning. Dette giver os mulighed for at foretage en mere præcis diagnose og skræddersy en effektiv behandlingsplan for dig som patient.

Ved løbende at monitorere ændringer i vævets tilstand kan vi følge med i behandlingens fremskridt og justere terapien efter behov.

Samlet set giver ultralydsscanning os mulighed for at tilbyde en mere omfattende og præcis behandling til dig som patient, hvilket kan resultere i hurtigere bedring og forbedret livskvalitet, når du får kiropraktisk behandling hos os i Kolding.